Το δίκτυό μας

Με πολυετή γνώση, εμπειρία, , μακρόπνοο σχεδιασμό, σύγχρονες μεθόδους διοίκησης, με πάθος για τη δουλειά και επίλεκτο δυναμικό συνεργατών του, δημιουργήσαμε ένα δίκτυο Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Συμβούλων,το οποίο έχει και θα συνεχίσει να παρουσιάζει δυναμική πορεία, με βασικούς κερδισμένους τους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν και θα μας εμπιστευτούν στο μέλλον.
Η επιτυχία δεν μετριέται μόνο με αριθμούς. Η επιτυχία για εμάς μετριέται με τη δική σας εμπιστοσύνη και είναι αυτή που έχει για εμάς τη μεγαλύτερη αξία.
H φιλοσοφία μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.
Το δίκτυο μας, αποτελείται από γραφεία σε 7 πόλεις (Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά) Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες, παρέχουν μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών λύσεων.
Η αποστολή μας , σαφής : να ξεχωρίσουμε σε ό,τι κάνουμε και να υπερβούμε τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη μας.
Παρέχουμε καινοτόμες λύσεις και συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες για να τοποθετήσουμε τους κινδύνους των πελατών μας επιτυγχάνοντας τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό ασφαλίστρων και παροχών.
Η φιλοσοφία μας
Η συνεργασία μας με τις ισχυρότερες και πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική και παγκόσμια αγορά, μας δίνει το πλεονέκτημα να ικανοποιούμε οποιαδήποτε απαίτηση. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, αξιολογούν σε καθημερινό επίπεδο τα προϊόντα της αγοράς ώστε να σας προτείνουν την ενδεδειγμένη λύση, με μοναδικό κριτήριο το δικό σας συμφέρον. Κύριο μέλημα μας, σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη, τη φιλικότητα και την αμεσότητα.
Οι αρχές μας
Ήθος
Εντιμότητα
Ειλικρίνεια
Διαφορετικότητα
Καινοτόμα Ασφαλιστικά προϊόντα
Δέσμευση για ποιοτικές, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες
//newlevel.gr/wp-content/uploads/2019/03/millennials-networking-ftr.jpg