ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ταξίδι…ένα κοινό όνειρο για όλους !
Για τους περισσότερους τα ταξίδια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους.
Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες παγκοσμίως, σας βοηθάμε να επιλέξετε μέσα από ξεχωριστά προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης ,  σύγχρονες λύσεις για κάλυψη κάθε ταξιδιού που θα πραγματοποιήστε.
Ταξιδέψτε, ήσυχοι, με την βεβαιότητα ότι τίποτα δεν θα σας αποσπάσει από το σκοπό του ταξιδιού σας. Ολοκληρωμένη κάλυψη για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή καθυστέρηση, που μπορεί να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.
Για να έχετε πάντα και παντού κάποιον δίπλα σας !
Ενδεικτικά καλύπτονται :
  • Ταξίδι (Διακοπή / Καθυστέρηση / Ακύρωση Ταξιδιού)
  • Ασφάλιση Αποσκευών
  • Έκτακτα Έξοδα Υγείας
( Νοσηλεία σε νοσοκομείο και χειρουργική επέμβαση, Επείγοντα οδοντιατρικά έξοδα για αντιμετώπιση του πόνου, Ιατρική μεταφορά στη χώρα μόνιμης διαμονής με αερομεταφορά ή άλλο διαθέσιμο μέσο, Μεταφορά και διαμονή (στον τόπο νοσηλείας) ενός μέλους της οικογένειάς του ασφαλισμένου σας, προκειμένου να τον φροντίσει και να τον συνοδεύσει κατά την επιστροφή στη χώρα μόνιμης διαμονής, Μεταφορά σορού στον τόπο μόνιμης διαμονής του ασφαλισμένου )
  • Προσωπικό Ατύχημα
  • Αστική Ευθύνη
Ο ασφαλισμένος καλύπτεται από το Fly Away, σε περίπτωση πρόκλησης σωματικών βλαβών ή / και υλικών ζημιών σε τρίτους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, από λάθη ή παραλείψεις δικές του ή άλλων προσώπων των οποίων φέρει την ευθύνη.
  • Κλοπή Χρημάτων, απώλεια ή κλοπή Ταξιδιωτικών Εγγράφων και Διαβατηρίου
Καλύπτεται η κλοπή χρημάτων με την προϋπόθεση ότι μεταφέρονται από τον ασφαλισμένο και αποτελούν προσωπική του περιουσία. Επιπλέον, καλύπτεται η κλοπή χρημάτων από χρηματοκιβώτιο δωματίου ξενοδοχείου / ενοικιαζόμενου δωματίου ή σε άλλο ασφαλή χώρο.
Επίσης, καλύπτεται η αξία των ταξιδιωτικών εγγράφων και τα εύλογα έξοδα που θα πραγματοποιήσει ο ασφαλισμένος σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής τους.
  • Αεροπειρατεία και Απαγωγή
Για κάθε ημέρα ομηρίας λόγω αεροπειρατείας
Επικοινωνήστε μαζί μας  και ζητήστε να ενημερωθείτε από έναν  εξειδικευμένο Συνεργάτη μας.
//statusinsurance.gr/wp-content/uploads/2018/11/travel.jpg