ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τον καθένα το σπίτι του και θέλοντας να προσφέρουμε μια αίσθηση ασφάλειας σε όλους, προσφέρουμε σε συνεργασίας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές Εταιρείες, ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης κατοικίας, που διασφαλίζουν την απόλυτη προστασία της κατοικίας σας , έναντι κάθε κινδύνου.
Τα προγράμματα, απευθύνονται σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές με μία πλήρη γκάμα καλύψεων και ιδιαίτερα προνομιακό κόστος.
Σχεδιάστηκαν για να  καλύπτουν ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στην αποτελεσματική διαφύλαξη της περιουσίας σας.
Ενδεικτικά προσφέρονται καλύψεις για:
  • Την υλικοτεχνική υποδομή και τις εγκαταστάσεις
  • Τα περιουσιακά και προσωπικά αντικείμενα που φυλάσσονται σε αυτήν
  • Τον εξοπλισμό και τις συσκευές
Επειδή όπως το κάθε σπίτι, είναι μοναδικό, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τις καλύψεις που κρίνετε απαραίτητες, για να σχεδιάσετε το δικό σας, προσωποποιημένο πρόγραμμα ασφάλισης.
Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε τη λύση που θέλετε, με τις καλύψεις που χρειάζεστε.
Οι καλύψεις που παρέχονται είναι :
Ζημιές στο κτίριο
Από αιτίες όπως: πυρκαγιά, πυρκαγιά από δάσος, φυσικές καταστροφές, διαρροή, κεραυνό, έκρηξη από κάθε αιτία, διάρρηξη, κακόβουλες και τρομοκρατικές ενέργειες, κλοπή κ.α.
 Σωληνώσεις
Υδραυλικές και αποχετευτικές σωληνώσεις , σωληνώσεις κλιματισμού, σωληνώσεις θέρμανσης και ο λέβητας κεντρικής θέρμανσης κ.α.
 Περιφερειακά
Περιφερειακές δομές όπως η πισίνα, το γκαράζ, οι πέργκολες, ο ηλιακός θερμοσίφωνας, τα φωτοβολταϊκά συστήματα κ.α.
 Περιεχόμενο
Ηλεκτρονικός εξοπλισμός, ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, περιεχόμενο ιδιαίτερης αξίας (πολύτιμα αντικείμενα, τιμαλφή, κοσμήματα, έργα τέχνης κ.α.).
 Ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος, είναι πάντα στη διάθεση σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη λύση για την κατοικία σας.
//statusinsurance.gr/wp-content/uploads/2018/11/asfalisi-katoikias2.jpg