ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

Η αύξηση της ανάγκης για εξοικονόμηση ενέργειας σε συνδυασμό με την προνομιακή θέση της χώρα μας, όσον αφορά της ώρες ηλιοφάνειας ημερησίως,  έχουν οδηγήσει στην εμφάνιση όλο και περισσότερων μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με την χρήση φωτοβολταϊκών πάνελ.
Κάθε πράσινη επένδυση όπως είναι τα ηλιακά πάνελ αποτελεί περιουσιακό στοιχείο με ιδιαίτερη παρούσα, αλλά και μελλοντική αξία.  Όπως κάθε άλλη επένδυση έτσι και τα ηλιακά πάνελ είναι απαραίτητο να προστατεύονται από όλους τους πιθανούς κινδύνους που μπορούν να τα απειλήσουν.
Αντιλαμβανόμενοι  τον οικονομικό κίνδυνο που κρύβεται σε περίπτωση μερικής ή ολικής καταστροφής μιας τέτοιας επένδυσης, φροντίζουμε να σας προφέρουμε τα κατάλληλα ασφαλιστικά προγράμματα ώστε να τα προστατευτείτε από κάθε απρόβλεπτο κίνδυνο.
Σε συνεργασία με  επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρείες, παρέχουμε λύσεις ασφάλισης  για επιχειρήσεις με τα πιο εξειδικευμένα προγράμματα ασφάλισης.
Η ασφάλιση μονάδων ηλιακών φωτοβολταϊκών , μπορεί να διακριθεί σε δύο βασικές κατηγορίες :
  • φάση ανέγερσης(ασφάλιση κατά παντός κινδύνου ανέγερσης & συναρμολόγησης για τη διάρκεια κατασκευής, τοποθέτησης, συναρμολόγησης και συντήρησης)
  • φάση λειτουργίας(υλική απώλεια ή ζημιά & απώλεια εσόδων)
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να σχεδιάσουμε μαζί την λύση που σας ταιριάζει !
//newlevel.gr/wp-content/uploads/2019/03/solar.jpg