Νομική Προστασία Επαγγελματιών, Επιχειρηματιών και Επιχειρήσεων

Ζούμε σε μια εποχή , στην οποία τα μέτρα και οι περιορισμοί μεταβάλλονται διαρκώς. Σε συνδυασμό με την παρατεταμένη ύφεση της Ελληνικής οικονομίας, είναι περισσότερο από αναγκαίο καθένας από εμάς να προστατεύει και να υπερασπίζεται τα έννομα συμφέροντά του. Γι' αυτό, σε όποιον επαγγελματικό κλάδο κι αν ανήκετε, ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστείτε κάποια νομική υποστήριξη.
Σε συνεργασία με την DAS Hellas , σας παρέχουμε προγράμματα Νομικής Προστασίας με τα οποία εξασφαλίζετε Νομικές συμβουλές και κάλυψη δικαστικών ή εξώδικων δαπανών που απαιτούνται για να προστατεύσετε τα έννομα συμφέροντά σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τον δικηγόρο σας ελεύθερα ή να δώσετε το δικαίωμα στην εταιρία να ορίσει εκείνη δικηγόρο.
Τα προγράμματα μπορούν να καλύψουν μεμονωμένους επαγγελματίες ή/και επιχειρήσεις ανάλογα με την ιδιότητα και τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός.
Βασική Επαγγελματική Νομική Προστασία
Η Επαγγελματική Νομική Προστασία απαντά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις ανάγκες σας για εξειδικευμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ή την επιχειρηματική σας ευθύνη.
Σύνθετη Επαγγελματική Νομική Προστασία
Επιπλέον της βασικής κάλυψης παρέχεται η δυνατότητα διεκδίκησης ληξιπρόθεσμων οφειλών
Εξειδικευμένα προγράμματα για :
Ιατρούς (με ιατρείο ή/και με εξαρτημένη σχέση
Λογιστές-Φοροτεχνικούς
Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές
Οδηγούς Ο.Σ.Υ
Δημοσίους Υπαλλήλους
Σώματα Ασφαλείας
Επικοινωνήστε μαζί μας  και ένας εξειδικευμένος Συνεργάτης μας , θα   βοηθήσει να σχεδιάσετε μαζί την λύση που σας ταιριάζει !
//newlevel.gr/wp-content/uploads/2019/04/nomiki-prostasia.jpg